Политика за защита на личните данни

Ние се отнасяме много сериозно към 
защитата на личната информация на клиентите си.

         Достъпът до интернет страницата ни, както и онлайн каталога, са абсолютно свободни и не изискват въвеждане на лична информация.
Регистрацията в нашия онлайн магазин изисква въвеждане на лични данни от Ваша страна само в рамките на минимума, необходим за реализиране на поръчките Ви.

Потребителят има право на достъп до собствените си 
Лични данни за информация или редакция.

          Ploskosti.com гарантира, че предоставените от Потребителя Лични данни няма да се фалшифицират, продават или разкриват на трети лица, освен за целите на услугите, описани в тези условия и заявени от Потребителя.

Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са попълнили регистрационната форма, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от Ploskosti.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги.

При направена поръчка в сайта, Ploskosti.com предоставя името, адреса и телефона на потребителя на куриерски фирми Еконт или Спиди, които са им необходими за доставянето на поръчаните продукти.

Ploskosti.com не носи отговорност за лични данни, събрани и разпространени от куриерски фирми.

Ние събираме информацията Ви, когато попълвате формуляри на нашия сайт www.Ploskosti.com. Това включва информация, предоставена по време на регистрация, за да използвате нашия сайт, да се абонирате за наши платени или безплатни услуги, да публикувате материали или да поискате допълнителни услуги. Възможно е да Ви поискаме информация и когато участвате в томбола, промоция, или когато съобщите за проблем с нашия сайт. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.

   Информацията, която събираме от Вас, може да включва; Вашето име, имейл адрес, адрес, телефонен номер, IP адрес, местоположение, име на фирма, пол, възраст, избрания от вас интернет браузър и устройство, плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно.

Детайли за вашите посещения в сайта ни, включително, но не само, трафик-данни, данни за местоположение и други комуникационни данни, независимо дали това се изисква за нашите собствени платежни цели или по друга причина.

Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, направите покупка, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:

– Да персонализираме качеството Ви на ползване на сайта, като това ни позволява да доставим съдържанието и предлаганите продукти, от които се интересувате най-много.

– Да подобрим уебсайта си, за да Ви обслужваме по-добре.

– Да Ви обслужваме по-добре в отговор на Вашите искания за обслужване на клиенти.

– Да организираме томбола, промоция, проучване или друга функция на сайта.

– За бързо обработване на транзакциите.

– Да поискаме оценки, отзиви и прегледи на услуги или продукти

– Да се свържем с Вас след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания)

– Да продължим комуникацията с Вас, след като сте се регистрирали за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате.

   Може да използваме информацията Ви, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook. Ще предприемем предпазливи мерки, за да гарантираме, че няма да събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем.

  Нашият уебсайт се сканира редовно за дупки в сигурността и известни уязвимости, за да направим посещението Ви възможно най-безопасно. 

   Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви. В допълнение, всяка чувствителна информация (като кредитни/дебитни карти), която предоставяте, е шифрована чрез технологията Secure Socket Layer (SSL).

   Имплементираме различни мерки за сигурност, когато даден потребител направи покупка, въведе информацията си и получи достъп до сайта ни, за да запазим безопасността на Вашата лична информация. Всички транзакции се обработват от специализиран доставчик и Вашите данни за плащане не се съхраняват или обработват на нашите сървъри.

Ние нямаме достъп до тази информация! Тя е напълно защитена.

 
  Ако закупите някои от дигиталните продукти на Успей в България, ние Ви предоставяме вечен достъп до тях. За тази цел, ние задържаме имейл адреса и името Ви, до момента, до който имате достъп до продуктите ни. Вашата информация, която използваме за маркетингови цели, ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация или да се отпишете сами. Можете да прекратите абонамента си самостоятелно по всяко време, ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!

 
Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим или ако нарушите нашите Общи условия. Също така, ако сайтът ни е обединен с друга компания, информацията ви може да бъде прехвърлена на новите собственици, така че те да продължат да продават и поддържат нашите продукти и услуги.

   ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

 
Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния адрес.

   Имейл: dimitar.k.hristev@gmail.com

   Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна.


Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.

 
Ако желаете да: получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с наш служител, който отговаря за защитата на личните Ви данни на имейл: dimitar.k.hristev@gmail.com